Newsroom / Business / Business / Thermometer koortskaart in creditcard formaat.

Thermometer koortskaart in creditcard formaat.Featured PR

De Thermometer koortskaart van Quicktemp is een doeltreffend product wat overal en door iedereen kan worden gebruikt.
Weesp, Noord-Holland, Netherlands (prbd.net) 07/10/2009

"De Thermometer koortskaart van Quicktemp is een doeltreffend product wat overal en door iedereen kan worden gebruikt. "

http://www.sell-plan.nl; “Thermometer koortskaart als uniek relatiegeschenk”.

De Thermometer koortskaart van Quicktemp is een doeltreffend product wat overal en door iedereen kan worden gebruikt. Het creditcardformaat van deze thermometer biedt het voordeel dat u altijd een thermometer op zak heeft en op ieder gewenst moment van de dag uw lichaamstemperatuur kunt meten. Dit is makkelijk mee te nemen en het werkt preventief door de huidige dreiging van de Mexicaanse griep epidemie.

De thermometer of koortskaart, van Quicktemp is een bijzonder handige en veilige thermometer verwerkt in een creditcard formaat hoesje. De thermometer geeft na twee minuten eventuele verhoging aan, is afwasbaar en dus herbruikbaar. Het handige formaat zorgt ervoor dat de kaart een belangrijke plaats kan innemen in uw portemonnee of portefeuille. Het kartonnen hoesje is aan één zijde full color te bedrukken met uw logo of boodschap. De andere zijde bevat een heldere instructie.

De Thermometer koortskaart van maakt gebruik van een dioden systeem en heeft meerdere voordelen ten opzichte van andere conventionele thermometers zoals:

1. Kwikvrij, niet giftig!
2. Geen batterijen
3. Onbreekbaar en meet nauwkeurig tot ± 0,1° C

Waarom?
Sell-Plan is ruim 20 jaar toonaangevend op de markt van relatiegeschenken en premiums. Naast het actiematig inzetten van premiums en relatiegeschenken stelt Sell-Plan onder de naam All-in merchandise collecties samen en verzorgt zij de totale voorraadbeheer en distributie van de branded artikelen voor bedrijven zoals Vodafone, Imtech, Florius en Holland Casino.

Voordelen
Sell-Plan heeft een uitstekende reputatie op het gebied van ontwikkeling, productie van premiums, Gifts en relatiegeschenken naast het creatief design. Alles is onder een dak: Van een ontwerpteam voor zowel producten als grafische designs, webbased tools voor collectiebeheer tot de coördinatie van (Verre Oosten) producties en de uiteindelijke aflevering op consumentenniveau.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan snel contact met ons op via +31(0)294 492 474 of via info@sell-plan.nl

Arjan Kok
Sell-Plan Nederland BV
Flevolaan 38
1382 JZ Weesp
The Netherlands
+31(0)294 492 474
http://www.sell-plan.nl

###

About

Zeker in deze crisistijden blijkt dat bedrijven op zoek zijn naar creatieve manieren om hun medewerkers of klanten te benaderen.

Contact

Arjan Kok

Sell-Plan Nederland Flevolaan 38
Zipcode : 1382 JZ
02944-92472
sellplan1@gmail.com
http://www.sell-plan.nl

Category :
Business:Business Subscribe to Business Keywords :
Thermometer, Koortskaart, Quicktemp, Mexicaanse griep