Newsroom / Business / Real Estate / Woonark Amsterdam, Hans Kok

Woonark Amsterdam, Hans Kok

Woonark makelaar Hans Kok is de eerste speciaal beëdigde woonark taxateur van Nederland en Jon Kok is E.M.C.I. gecertificeerd makelaar / taxateur in woonarken en woonboten.
Amsterdam, NL, Netherlands (prbd.net) 14/12/2010
Amsterdam; www.woonark.nl “Woonark makelaar in Amsterdam Hans Kok”.

De oprichter van het bedrijf Hans Kok is de eerste speciaal beëdigde woonark ( http://www.woonark.nl/ ) taxateur van Nederland en Jon Kok is gecertificeerd makelaar / taxateur in woonarken. Door onze capaciteit bestrijken wij nagenoeg het gehele land. Het bedrijf bestaat uit een hecht team van 4 personen en op kantoor zijn Maggie en Anita uw aanspreekpunt waarbij wij de nadruk leggen op het persoonlijke contact.

Verkoop van een woonark

Heeft u plannen uw ( http://www.woonark.nl/ ) woonark te verkopen, dan zijn wij graag bereid, geheel kosteloos en vrijblijvend, een bezoek te brengen. Wij geven u dan o.a. enige nuttige tips en een advies omtrent de verkoopprijs.

Tevens vertellen wij u op welke manier wij de gehele verkoop van het begin tot eind zullen verzorgen zodat u geheel ontlast zult worden. Vervolgens kunt u in alle rust beslissen, wat voor u de beste oplossing is.

Kopen van een woonark

Als u een woonark heeft gezien en u bent enthousiast, sterker nog "u voelt de vlinders in de buik", dan is er een belangrijke basis gelegd! Dit gevoel moet er in principe binnen korte tijd zijn! Maar dan komt u in de gevarenzone: emotie kan een slechte raadgever zijn. Het is dan verstandig om uw woonarkmakelaar in te schakelen. Wij hebben in de afgelopen 45 jaar vele mensen tot volle tevredenheid geholpen bij de aankoop van hun woonark. Tevens geven wij enkele tips, waardoor de koper bij de overdracht veel geld kan besparen.

Taxatie

Wij hebben al 40 jaar ervaring in woonarkenland en uiteraard worden onze taxatierapporten door iedere financier in Nederland geaccepteerd. Ondanks het feit dat het grootste deel van de waarde wordt bepaald door de ligplaats, besteden wij uiteraard ruime aandacht aan de technische staat van de woonboot. Wij hebben ter plekke minimaal een uur nodig om voldoende gegevens te verzamelen voor een degelijk rapport. Tevens completeren wij het rapport met fotomateriaal en andere belangrijke informatie zoals o.a. ligplaatsgegevens, reparatienota’s en gegevens scheepskadaster.

Wij kunnen ons voorstellen dat u nadere vragen of opmerkingen heeft, toegespitst op uw persoonlijke omstandigheden. Laat het ons weten via de e-mail en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren. Bellen mag natuurlijk ook.

Jon Kok
Hans Kok Woonbotenmakelaar
Willem Fenengastraat 28
1096 BP, Amsterdam
The Netherlands
+31(0)20 468 09 40
Email: info@woonark.nl
http://www.woonark.nl

About

Woonark kopen, huren of verkopen, via Hans Kok woonboten makelaar.

Contact

Jon Kok

Willem Fenengastraat 28
Zipcode : 1096 BP
03102-0468094
woonarknl@gmail.com
http://www.woonark.nl/

Category :
Business:Real Estate Subscribe to Real Estate Keywords :
Woonark, Makelaar, Taxateur