Newsroom / Finance / Finance / Bradley Associates New Blog Info: De Chinese inflatie snel daalt in februari, waardoor achterstanden

Bradley Associates New Blog Info: De Chinese inflatie snel daalt in februari, waardoor achterstanden

de Chinese inflatie daalde in februari, waardoor Peking meer speelruimte te stimuleren zijn zwakker wordende economie.
Hambros Plass , Oslo, United States of America (prbd.net) 19/03/2012
PEKING – de Chinese inflatie daalde in februari, waardoor Peking meer speelruimte te stimuleren zijn zwakker wordende economie.

De inflatie daalde tot een 20-maand laag van 3,2 procent is gedaald in vergelijking met Januari is 4,5 procent, bleek vrijdag. Inflatie in politiek gevoelige levensmiddelen kosten nog sterker verminderd sterk kan dalen tot 6,2 procent van de vorige maand 10,5 procent.

De daling geeft Peking kamer renteverlaging of gemak andere stoepranden te stimuleren economische groei vertraagt zonder bezorgdheid over ontsteking een nieuwe prijs spiraal.De Wereldbank en het Internationaal Monetair

Fonds hebben gewaarschuwd China en andere ontwikkelingslanden om zich voor te bereiden op een mogelijke wereldwijde recessie dit jaar. “China’s Februari prijs data maakt duidelijk dat de bandenspanning zijn verlichting,” zei Moody’s Analytics econoom Alaistair Chan in een rapport. “Dit geeft de overheid mogelijkheden om gemakkelijk monetair beleid.” Inflatie is politiek gevaarlijk voor de Communistische Partij omdat het toevallig economische voordelen die ten grondslag liggen aan de partij het monopolie op de macht.

EEN prijs spike vorig jaar gehakketak frustratie bij een publiek dat corruptie wijdverspreid is boos over een gapende kloof tussen arm en rijk, vervuiling en productveiligheid schandalen. Inflatie daalde gestaag vanaf juli de 37-maand piek van 6,5 procent in januari maar tot,Vonken zorgen dat prijzen stijgen niet was gedoofd.

De regering vraagt om de officiële target holding inflatie onder 4 procent dit jaar. Liu Chunhui Shanghai, een arts, een klacht dat de prijzen nog steeds stijgt snel hoewel de officiële cijfers blijkt het percentage versoepeling. Hij zei een markt waar hij winkels omhoog de prijs van brood 20 procent afgelopen maand. “De gegevens komen niet overeen met wat ik voel,” zei Liu, 46. “Prijzen zijn nog steeds stijgt, vooral voor voedsel, fruit, brood en koek, melk en ga zo maar door.”

Lei Shujie, een freelance ontwerper, heeft gezegd dat ze bezuinigen op eten omdat restaurants zijn krimpende porties te kampen met hogere kosten. “De hoeveelheid van het schaaltje is natuurlijk minder dan voorheen, maar de prijs is nog steeds dezelfde,” zei Lei, 27. “IK vind ook dat geld niet zo belangrijk als vroeger.”

De inflatie in de periode januari/februari/gecombineerd was 3,9 procent van het Nationale Bureau voor de statistiek. Analisten vaak kijken naar de twee maanden samen om te compenseren voor de weeklong Lunar Nieuwjaar vakantie valt op verschillende momenten tijdens die periode per jaar gegevens over vervalst en productiecontrole in de fabriek en de Economische groei zwakt af naar een 2 1/2jaar laag van 8,9 procent in het laatste kwartaal van 2011

Chinese leiders geprobeerd te sturen een snelle uitbreiding naar een meer duurzame koers. Zij omgekeerd loop in December en beloofde gemakkelijker leningen na exporteurs werden gewond door zwakke wereldwijde vraag.

Maar zij zeggen controles stijgende betekende voor cool woonlasten blijft op zijn plaats. De regering heeft grote veranderingen nog aankondigen, maar financieel analisten zeggen regelaars zijn geruisloos gemakkelijker krediet. Huis prijzen zijn begonnen met gemak maar nog steeds nabij recordhoogten en Chinese leiders zeggen ze willen verder afneemt.

Het IMF waarschuwde vorige maand dat China met een verwachte groei dit jaar bezuinigd kan worden door bijna de helft – tot 4 procent – als Europa en de grootste handelspartner, maar vertoont een sterke daling vanwege de schuldenproblematiek aan te pakken. De Wereldbank waarschuwde eerder dat een mogelijke wereldwijde recessie kan raken ontwikkelingseconomieën harder dan de 2008 crisis heeft.

About

Bradley Associates News Blog Information is a news source for anyone interested in cutting-edge science and technology, a science community blog if you like, stock market news, community and developing stories.

Contact

Bradley Info

C.J. Hambros Plass 2c,
Zipcode : 00164
4722996000
info@bradley-associates.info
http://bradley-associates.info