Newsroom / Finance / Finance / Bradley Associates Media: US Democrat Thompson Varoitukset Noin Tuore Nigerialainen Sähköposti Huija

Bradley Associates Media: US Democrat Thompson Varoitukset Noin Tuore Nigerialainen Sähköposti Huija

Väärennetyt sähköpostiviestit leviävät muka Yhdysvaltain suurlähettiläs Afrikkalainen maa Ghana, joka käyttää sähköisen Uutiskirjeen muodossa 2010
Brussel, Brussel, Belgium (prbd.net) 24/03/2012
Väärennetyt sähköpostiviestit leviävät muka Yhdysvaltain suurlähettiläs Afrikkalainen maa Ghana, joka käyttää sähköisen Uutiskirjeen muodossa 2010 demokraattisen jäsenMike Thompson oli muotoillun, nimenomaan kiristää rahaa, julkaistu SONOMA päivätty23 helmikuu 2012.


Edustaa yksi "Nigerian huijaus" epäilyttävä sähköpostin suuntaa vastaanottajanremittoiva 55 dollaria on ilmeisesti väärennetty osoite, jotta suurlähettiläs saattaa jopavaltava summa-of-rahaa, toisin kuin alati ennen Yhdysvaltoihin.


Siellä on myös allekirjoituksen sisällä e-mail, joka on Robin Renee suurlähettiläs, kunonline-hakuja Google näyttää, että Yhdysvaltain suurlähettiläs, vuonna 2007, lähetettyNigeria nimeksi Robin Renee Sanders.


Kertoa ihmisille tästä petoksesta e-mail, Thompson totesi, että se lähetettiin yleisöllevaltakunnallisesti. Oikeastaan, hänen tarkoituksenaan oli varmistaa, että kaikki edelleenvarovaisia huijaus viestin, jotta kukaan siirtää käteistä vaihtoehtoisesti henkilökohtaiset tiedot. Tämän Thompson lähetetään ilmoituksia lehtiin, sietää viesti kiinni hänenFacebook § sekä jaetaan yksi e-tiedote on lukuisia ainesosia, että hän edusti tekeeyleisön tietoisuutta huijaus, Thompson lisäsi. Times-Herald julkaisi 25. helmikuuta 2012.


Turvallisuus tutkijat kommentoida, että aivan kuten internetin, Nigeriansähköpostihuijaukset nekin ovat nyt lähes yhtä yleisiä. Toinen muoto tämä huijaus on"Advance Fee huijaus" muotoillun huijaavat sähköpostin vastaanottajat aaltomaisestikäteisenä ja / tai yksityisiä tietoja tietoverkkorikolliset.


Viime aikoina toinen tunnettu tyypin Nigerian e-mail huijaus nimeltään "Lottery e-mailpetos" esiin tekeytyneenä British

National Lottery. Tässä, irtotavarana sähköpostitlähetetään väittävät, että sähköpostin vastaanottaja on voittanut 1.500.000 kiloa allemyynninedistämistarkoituksessa ohjelma British National Lottery. Lisäksi he toteavat,

että onnistunut numerot aikana arvonta oli viestin vastaanottajan e-mail id mukana. nytvoittaja edellyttää kutsuvan "edunvalvontaa agentti" kohti virallisesti kerätä palkinnonrahaa toimittamisen jälkeen tiettyjen "tarkastus / rahasto Release muoto" pyytää nimen, yhteystiedot sekä muita henkilökohtaisia tietoja. Tässä prosessissa, huijarit voivatkerätä riittävästi henkilökohtaisia tietoja, jotka sitovat ID-varkauden.


Luonnollisesti, kun sähköpostit yllä erilaisia saapuvat, on suositeltavaa, että ihmiseteivät lähetä rahaa vaihtoehtoisesti paljasta mitään henkilökohtaisia yksityiskohtia.


Tietoja Bradley Associates Media

Bradley Associates Madrid Paikallisia ja kansainvälisiä uutisia on uusinta teknologiaa uutiset median, maailman rahoitusmarkkinoiden otsikoihin liiketoiminnan ja markkinoinnin paikallisia tapahtumia, henkilökohtainen katsauksia uusinta tekniikkaa ja vempaimia - omistettu pakkomielteisesti profilointiin startups tarkistaminen uusia Internet-tuotteita, pörssi ja murtaa teknologian uutisia.

About

Bradley Associates Madrid Local and International News is the newest technology media news, world financial headlines with business and marketing local events, personal reviews on latest technology and gadgets - dedicated to obsessively profiling startups, reviewing new Internet products, stock market and breaking tech news.

Contact

Bradley Info Madrid

info@bradleyassociatesmadrid.info
Zipcode : 01000
+3225176000
info@bradleyassociatesmadrid.info
http://bradleyassociatesmadrid.info