Newsroom / Business / Business / Disneyclub boek gratis

Disneyclub boek gratisFeatured PR

Vanaf 12 december a.s. kan je profiteren van de speciale actie bij Toys XL speelgoedwinkels, waarbij je een gratis Disney Club Boek kan afhalen bij een van de verschillende speelgoedwinkels van Toys XL.
Utrecht, Utrecht, Netherlands (prbd.net) 11/12/2009

"Vanaf 12 december a.s. kan je profiteren van de speciale actie bij Toys XL speelgoedwinkels, waarbij je een gratis Disney Club Boek kan afhalen bij een van de verschillende speelgoedwinkels van Toys XL."

www.toysxl.nl “ Disney club boek gratis afhalen bij speelgoedwinkels van Toys XL”

Vanaf 12 december a.s. kan je profiteren van de speciale actie bij Toys XL speelgoedwinkels, waarbij je een gratis Disney Club Boek kan afhalen bij een van de verschillende speelgoedwinkels van Toys XL.

Toys XL wil zichzelf nog eens extra goed op de kaart zetten. Zo zijn er nog diverse kortingen en is er voordeel op diverse producten. In de nieuwe online webshop van Toys XL is een compleet assortiment aan speelgoed, outdoor en multimedia. Van games voor o.a. Nintendo, Playstation en Xbox360, tot Lego, playmobil, little tikes etc.

Toys XL staat, behalve voor de ruime collectie en scherpe prijzen voor service. In de winkels zie je het voordeel van een ruim assortiment in combinatie met flexibele openingstijden, ruime parkeergelegenheid en de deskundigheid van het personeel. Met de komst van de nieuwe online webwinkel wordt het assortiment nog verder vergroot.

Naast een deskundige klantenservice biedt Toys XL bezoekers bovendien de mogelijkheid om producten te reviewen. Dit wordt binnen de speelgoedbranche nog nauwelijks toegepast. Een andere opvallende service is dat klanten ook de mogelijkheid hebben hun artikelen te ruilen of terug te brengen in één van de 19 vestigingen in het land. Ter plekke kan direct het probleem worden verholpen of kan worden gekeken voor een alternatief artikel.

Er zijn behalve dit Disneyclub boek op www.toysxl.nl nog meer leuke acties te vinden. “Het feest gaat door tot het einde van de maand. Ik nodig iedereen van harte uit om een kijkje te gaan nemen in onze nieuwe webshop”, aldus Jaap Tiemens.

Kom dus snel kijken in onze nieuwe webshop www.toysxl.nl en profiteer van de geweldige actie aanbiedingen die tot eind december a.s. geldig zijn.

We zien jullie graag snel online!

TOYS XL
Jaap Tiemens
Winthontlaan 8
3526 KV, Utrecht
The Netherlands
+31(0)30 28 55 000
http://www.toysxl.nl


###

About

Wii + Wii Sports met extra game Wii Sports Resort voor 219,- actie aanbieding in de nieuwe webshop van Toys XL.

Contact

Jaap Tiemens

Jaap Tiemens Winthontlaan 8
Zipcode : 3526 KV
03028-55000
toysxlwii@gmail.com
http://www.toysxl.nl