Newsroom / Economy / Economy / Bradley Associates News Blog Info :Wereldwijde Markten Overzicht-23 December 2011

Bradley Associates News Blog Info :Wereldwijde Markten Overzicht-23 December 2011

U.S. voorraden rosewijn donderdag en streven naar een derde-opeenvolgende tevoren, op een partij van beter dan verwachte aflezingen over de toestand van de binnenlandse economie.
Hambros Plass , Oslo, United States of America (prbd.net) 25/12/2011
U.S. Aandelenmarkten

U.S. voorraden rosewijn donderdag en streven naar een derde-opeenvolgende tevoren, op een partij van beter dan verwachte aflezingen over de toestand van de binnenlandse economie.

De Dow Jones industriële gemiddelde toegevoegde 63 punten, of 0,5 procent, tot 12171 donderdagmiddag, voortbouwend op een 341-punt vooraf ambt in de voorafgaande twee vergaderperiodes.
 
De norm & arm de 500-Stock index steeg 11 punten, of 0,9%, tot 1254, en de NASDAQ composiete was 23 punten hoger, of 0,9%, tegen 2601.
 
Financiële voorraden werden de sterkste door. Veel investeerders zijn verpakking voor de vakantie. handelsvolume is relatief licht, tegen 2,2 miljard euro aandelen in New York Stock Exchange composiete deel in het midden middag. Het gemiddelde voor een volle dag dit jaar is 4,3 miljard aandelen.
Een andere gezonder lezing over het aantal arbeidsplaatsen markt leidde de Amerikaanse economische gegevens. Aanvankelijke werkloze claims daalde 4.000 tot een seizoen gedifferentieerde 364.000 in de week eindigde 17 dec., volgens de arbeidspraktijken dienst, de derde druppel op een rij en een betere lezing dan de 14.000 stijging in aanvragen economen verwacht.
 
De daling die vorderingen op het laagste sinds de week eindigde 19 april 2008. Bovendien steunt voorraden, de Conferentie jury de index van leidende economische indicatoren brachten de zevende enkelvoudige maandelijks voorschot voor november, en U.S. consumentenattitudes waren enigszins rooskleuriger aan het einde van december vergeleken voldaan eerder deze maand, de Thomson Reuters/universiteit bestelwagen Michigan consument-sentiment index bleek.
 
De gegevens punten betekend te overschaduwen de Commerce dienst een neerwaartse bijstelling van de raming van de derde-kwartaal Amerikaanse economische groei, tot een jaarbasis 1,8%, onder economen “Prognose van 2%. Technologie bellwether Oracle, die leidde een selloff in Tech voorraden woensdag, verloren een andere 0,3%.

Het bestand was gedaald 12% in de vorige zitting na de levering een zeldzame inkomsten missen voor het kwartaal eindigend in november, die suggereren business-software afnemers had afgeremd orders. akamai technologieën was de sterkste bestand in de S & P 500 op een bepaald percentage basis en won 19%. Het bedrijf overeengekomen te verwerven cotendo, een fabrikant van mobiele-netwerk versnelling software, voor ongeveer $268 miljoen in contanten.

micron technologie werd een andere Top S & P 500 uitvoerend kunstenaar, stijgende 17%. Het geheugen-chip maker gemeld een groter dan verwachte fiscale eerste kwartaal verlies, maar zijn marges bleef platte ondanks een zwakke prijsstelling milieu. honigdrank Johnson voeding was één van de S & P 500 zwakkere voorraden, vallende 12 procent. De geassocieerde pers gemeld donderdag dat wal-mart winkels teruggeroepen een charge van de onderneming haar baby formule uit meer dan 3.000 winkels na een: zuigeling vervoederd de formule overleden. wal-mart gerand vaststelling 0,4%.

Europese aandelenmarkten

Europese aandelenmarkten eindigde de dag met sterke winsten donderdag, als pre-vakantie volumes uitgedund en investeerders opgekocht bron voorraden, banken en verzekeraars.

De Stoxx Europe 600-index sloot 1% hoger op 239,8. Gegevens bleek de VS wekelijkse aanvragen voor een werkloosheidsuitkering daalde meer dan verwacht tot 364.000, maar dat was gekoppeld aan een neerwaartse herziening van het derde kwartaal van het bruto binnenlands product. Aandelen van Deutsche Bank AG steeg 3,2% en ING Groep NV toegevoegd 4,3%. BNP Paribas SA behaalde 3,4%.

Paul Kavanagh, partner bij Killik & Co, zei dat de markten donderdag leek te zijn het nemen van een iets positievere kijk op de Europese Centrale Bank de financiering werking.

Opbrengsten voor 10-jarige Italiaanse obligaties kroop hoger naar 6,79% ten opzichte van 6,33% van de voorafgaande dag, hoewel de Spaanse 10-jaar-obligaties waren meer bescheiden op 5,30%. Hongarije BUX benchmark-stock index daalde 0,8% tot 17,462.5 een dag nadat Standard & Poor’s cut van het land credit rating tot junk-status, het verlagen van het naar BB-plus van BBB-minus.

Onder de belangrijkste beurzen, de Franse CAC 40-index steeg met 1,3% tot 3,071.8 zo zwaar gewogen energiegroep Total SA van 1% steeg. Aandelen van luxe-goederen groep LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SA steeg ook 1%.

In Frankfurt, banken geholpen vergroting van de Duitse DAX 30-index, die tot 1% was 5,852.2. In aanvulling op Deutsche Bank, de aandelen van Commerzbank AG steeg 2,2%.Aandelen van business-software groep SAP AG steeg 1,5%, stuitert terug van een 6% van de voorafgaande sessie tuimelen in het kielzog van downbeat inkomsten uit rivaal Oracle Corp

Banken en verzekeraars hielp de FTSE 100-index stijgt 1,3% tot 5457, in de laatste volledige handelsdag voor de Londense markten voor de kerstvakantie. Onder de winnaars, aandelen van Lloyds Banking Group PLC steeg 3,7% en Royal Bank of Scotland Group PLC steeg met 4%.

Asia-Pacific Stock Markets

Aziatische aandelenmarkten eindigde meestal lagere donderdag te midden van de verwachting dat grote leningen van de Europese Centrale Bank om banken in de eurozone niet zal de regio schuldencrisis op te lossen. Belegger voorzichtig vóór het einde van het jaar bleven handelsvolumes invloed in de meeste van de regio.

China’s Shanghai Composite daalde 0,2% tot 2.186,30, Hong Kong Hang Seng Index daalde 0,2% tot 18,378.23, Zuid-Korea Kospi gleed 0,1% tot 1.847,49 en Taiwan’s Taiex eindigde onveranderd op 6.966,35. De Japanse Nikkei Stock Gemiddeld sloot 0,8% lager op 8.395,16, op weg naar een drie-daagse weekend.

Toyota Motor Corp daalde 0,6% na het zeggen van de omzet werd geschat op 6% dalen in 2011, waarschijnlijk kost het bedrijf zijn positie als ‘s werelds grootste autofabrikant door de verkoop. Alibaba.com Ltd daalde 0,5% in Hong Kong en Yahoo Japan Corp toegevoegd 2,1% in Tokio, na berichten dat Yahoo Inc werd in de praat met de meeste van zijn eigendom schuur in de Aziatische activa.

Technologie aandelen werden in focus nadat de Nasdaq Composite achter bij andere grote benchmarks in de Verenigde Staten Advantest Corp verloor 4,5% en Renesas Electronics Corp daalde 0,9% in Tokio, terwijl Hynix Semiconductor Inc daalde 0,9% in Seoul. Goudzoekers gevolgd met een verlies van goud futures in New York ‘s nachts de handel. Zijin Mining Group Co daalde 2,3% in Hong Kong en 0,8% in Shanghai.

Grondstoffen

Basismetalen gesloten gemengd op de London Metal Exchange donderdag, gesteund door diverse bemoedigende economische gegevens, maar de handel was relatief gematigd in voorafgaand aan de feestdagen.

Aan het einde, LME drie maanden koper was 1,1% hoger op 7.535 dollar een metrische ton, terwijl nikkel bleef het complex, het sluiten van 1,5% lager op de dag op 18.695 dollar / ton. Olie-futures stuiterde rond de $ 100 per vat donderdag, stijgt met aandelen, verbeterde data banen en duurzame impulsen uit de cijfers van woensdag met een aanscherping te leveren.

Lichte, zoete ruwe olie in februari steeg de levering zo hoog als 100,05 dollar per vat, maar afgerekend 0,86 dollar op 99,53 dollar per vat op de New York Mercantile Exchange. Handelaren en analisten zei dat de markt was de cue te nemen van de aandelenmarkten en een Labor Department rapport eerder op de dag met nieuwe aanvragen voor een werkloosheidsuitkering daalt met 4.000 naar 364.000 in de week eindigend op 17 december, het laagste niveau sinds april 2008.

Goudprijzen gleed, maar bleef boven de psychologisch belangrijke niveau van 1.600 dollar, zoals aanhoudende zorgen over de schuld van de problemen van Europa zagen sommige beleggers naar de zijlijn. Goud voor februari de levering, de meest actieve contract, vestigden 3,00 dollar, of 0,2%, lager op $ 1,610.60 een troy ounce op de Comex divisie van de New York Mercantile Exchange.

About

Bradley Associates News Blog Information is a news source for anyone interested in cutting-edge science and technology, a science community blog if you like, stock market news, community and developing stories.

Contact

Bradley Info

C.J. Hambros Plass 2c,
Zipcode : 00164
4722996000
info@bradley-associates.info
http://bradley-associates.info